Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Ioanna Pattichi


Έχω σπουδάσει graphic design και audiovisual communication σε Κύπρο και Ισπανία. Το 2007 είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στην έκθεση “Γυναίκες της Σαρρή” με μια La.Ga bag. Μετά από χρόνια επαφής με ηλεκρονικούς υπολογιστές, softwares, εκτυπωτές κ.λ.π. η επαφή αυτή με μπογιές και μαρκαδόρους, μου θύμησε ξανά ένα άλλο είδος δημιουργίας, πιο πρωτόγονο, πιο προσωπικό, ένα άλλο επίπεδο έκφρασης.

Συνεχίζοντας να δουλεύω με αυτό το είδος και τρόπο, βρήκαν διέξοδο μικρές προσωπικές ιστορίες, επηρροές που είχαν συγκεντρωθεί από την επαφή μου με διάφορες χώρες, εμπειρίες, ερεθίσματα και ανθρώπους. Όλα αυτά έκαναν και ακόμα κάνουν την διαδικασία πιο διασκεδαστική, δημιουργική και αληθινή.

Η έμπνευσεις μου προέρχονται από οτιδήποτε γύρω μου, κοντά μου ή μακριά μου, παρουσίες ή απουσίες, ιστορίες δικές μου ή άλλων.

Ιστοσελίδες:
http://ioannapattichi.blogspot.com/
http://www.myspace.com/ioannapattichi

Email:
loukritia357@gmail.com
loukritia357@yahoo.com

ΤΗΛ:+357 99 220730

1 σχόλιο: