Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Transistor Art




Η Κατερινα Βουλγαριδου γεννηθηκε και μεγαλωσε στην θεσσαλονικη.Ειναι σχεδιαστρια 3D κοσμηματων και μοναδικων φιλικων προς το περιβαλλον αξεσουαρ ενω παραλληλα σπουδαζει στο τμημα Ηλεκτρονικης και ξεκιναει φετος σπουδες στο Interior Design.

Απο τοτε που ηταν μικρη θυμαται τον ευατο της να κραταει ψαλιδια, υφασματα, πατρον και να δημιουργει ...Μεγαλωνοντας παρακολουθησε μαθηματα σχεδιου μοδας, βιομηχανικου σχεδιασμου και γραμμικου-ελευθερου σχεδιου ,τα οποια την βοηθησαν αρκετα στην περεταιρω εξελιξη της και την ευρεση του μοναδικου εναλλακτικου της στυλ.Εμπνεεται απο τους ανθρωπους, την φυση, την μουσικη, τα εντονα χρωματα και απο την επιθυμια-ζηλο ολων μας για κατι διαφορετικο και μοναδικο.

Η αγαπη της και το παθος της για τον εναλλακτικο τροπο ντυσιματος την ωθησε να σχεδιασει και να κατασκευασει μια σειρα που στηριζεται στην αρχη του marketing VALUE FOR MONEY με ονομα TRANSISTOR ART για ολες τις ηλικιες οι οποιοι ειναι απαιτητικοι με την εμφανιση τους και τολμουν να ξεχωρισουν.

Τα TRANSISTOR ART προιοντα χαρακτηριζονται απο την νεανικη διαθεση,φρεσκιες ιδεες καθως και απο το παθος της δημιουργου για το μοναδικο design που μεταμορφωνει τα καθημερινα ανακυκλωσιμα χαμενα ή ξεχασμενα υλικα σε μοντερνα και πολυτελη κοσμηματα, coctail καπελα,ανακυκλωσιμες τσαντες.

Για την κατασκευη ολων των προιοντων η δημιουργος επαναχρησιμοποιει περιοδικα (free press και posters), ανακυκλωσιμα υλικα, τεχνητο δερμα, γυαλι χρησιμοποποιωντας επαγγελματικο εξοπλισμο για τελειο αποτελεσμα.Το τελικο αποτελεσμα της δουλειας-τεχνης της εξαρταται απο τις τελευταιες της επιρροες και την διαθεση της.Το μοναδικο της στυλ και ο συνδυασμος των υλικων συνεργαζονται αψογα κανοντας το καθε προιον αξεπεραστα μοναδικο και προσωπικο.Η δημιουργια καθε προοιοντος ειναι αριθμημενη και μοναδικη διοτι το καθε ενα εχει αυστηρα καθορισμενο αριθμο αντιτυπων.

Ολες οι δημιουργιες TRANSISTOR ART εχουν δημιουργηθει για να τα φορεσετε στην καθημερινη ζωη, τις κοινωνικες εκδηλωσεις ,στο γραφειο ,στην βραδυνη σας εξοδο αλλα και στις ξεχωριστες σας στιγμες (γενεθλια,γαμος,αρραβωνας)
Αυτην την περιοδο ετοιμαζει την νεα της collection AW/2011/12 τα δαχτυλιδια καθως και τα αξεσουαρ παιρνουν ζωη μεσα απο καθημερινες σκηνες ή απλως απο ιστοριες φαντασιας.Δεν υπαρχει οριο στην δομη, στο συνδυασμο χρωματων και στο 3D σχεδιασμο τους .Θα παρατηρησετε και εσεις απλα φορωντας καποια της δημιουργια της οτι μπορειτε να το βλεπετε 360 μοιρες !
τολμιστε τα!

Τις δημιουργιες της κατερινας μπορειτε να τις βρειτε σε επιλεγμενα καταστηματα στην θεσσαλονικη και στο Βερολινο.

Κατερινα Βουλγαριδου // TRANSISTOR ART
******************************
*********************

* transistorart@yahoo.gr
* http://www.wix.com/transistorart/cv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου