Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Nefelly Accessories

















Η Νεφέλη γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι στην Αθήνα. Από μικρή της άρεσε να δημιουργεί οτιδήποτε είχε σχέση με χρώματα, χάντρες, πέτρες.

Ξεκίνησε τις σπουδές της στην σχολή μόδας Pan Sik Scuola di Moda στην Αθήνα , στο τμήμα Styling & Make Up και συνέχισε στο τμήμα Fashion Design & Πατρόν.
To 2005 αποφάσισε να ολοκληρώσει τις σπουδές της με ένα master στο Fashion Design στην Accademia di Costume e di Moda στην Ρώμη.Εκεί πήρε μέρος στο Final Fashion Show – Men’s wear, “Premio Carlo Palazzi”και παράλληλα είχε ξεκινήσει ήδη να δημιουργεί αξεσουάρ και να μεταποιεί παπούτσια μαζί με τον στυλίστα Francesco Fabbiani.

Το 2008 αποφασίζει να επιστρέψει στην Αθήνα όπου ξεκινάει να διδάσκει στις σχολές μόδας Pan Sik εως σήμερα, στα τμήματα Fashion Marketing , Styling και Fashion Design - ιστορία μόδας και κουστουμιού και στο τμήμα πατρόν – σκίτσο.

Το 2009 γεννήθηκε η συλλογή της Nefelly Accessories, που αποτελείται από χειροποίητα αξεσουάρ, όπως τσάντες pochette, κολιέ, βραχιολια, και σκουλαρίκια. Τα προιόντα διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες μοντέρνου, και διαχρονικού ύφους που βασίζονται στο ύφασμα και το δέρμα. Η πρώτη διακρίνεται για τα έντονα χρώματα και τα πρωτότυπα υλικά που χρησιμοποιούνται όπως φερμουάρ, μεζούρες, τούλια και κουμπιά, ενώ η δεύτερη χαρακτηρίζεται από τις γήινες αποχρώσεις και τα οικολογικά υλικά, όπως το σχοινί και το ξύλο. Οι δύο συλλογές μαζί αποτελούν μια ευρεία γκάμα επιλογών που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται σε νέα σχέδια και υλικά.

Τις συλλογές μπορείτε να τις δείτε στο http://www.nefelly.blogspot.com/

Διεύθυνση: Souliou 11, Halandri, Athens

Τηλέφωνο:6932464873

E-mail:neffelly@googlemail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου