Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

# 4





Tell a Story
International Designers’ Tradeshow

Σαράντα σχεδιαστές από Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Πορτογαλία, Ολλανδία και Σουηδία, παρουσιάζουν και δειγματίζουν σε ένα μοναδικό tradeshow τη δουλειά τους για Φθινόπωρο – Χειμώνα 2009-10.

12 – 15 Μαρτίου, 2009 στο main stage του BIOS
Πειραιώς 84 (
www.bios.gr)

Ώρες Λειτουργίας: 14.00 – 22.00

Με live Dj sets, διαδραστικές προβολές και παρουσιάσεις

Στους χώρους του Bios θα λειτουργεί και Tell a Story Shop.

Μεγάλο opening party, ανοικτό για το κοινό, την Πέμπτη 12 Μαρτίου στις στο Bios μετά τις 22.30

Tell a Story shop

Ένα νέο προσωρινό concept store ανοίγει για ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ στους χώρους του Bios (Πειραιώς 84, Γκάζι)

Σαράντα γνωστοί, καταξιωμένοι σχεδιαστές παρουσιάζουν και πωλούν μοναδικά σχέδια τους αλλά και κομμάτια από προηγούμενες τους συλλογές.

Το Tell a Story shop θα ανοίξει, στα πλαίσια της έκθεσης Tell a Story, την Πέμπτη 12 Μαρτίου και θα κλείσει την Κυριακή 15 Μαρτίου και θα λειτουργεί από τις 14.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ.

Στο Tell a Sτory shop θα βρείτε τις all day chic n’ simple συλλογές των Two in a Gondola, Brokequeens, Ioli Michalopoulou, κομμάτια μοναδικά, βραδινά και καθημερινά, των Euangelia, designeReals, Fotini Lamnissos, THEIA, Alexia Kirmitsi, One Love Project αλλά και ρούχα πολυμορφικά των Blanket Lo, Lost Toys, ne-ne by Marina Nicolaides και Daniela Pais.

Επίσης θα βρείτε τις τσάντες La.Ga των KRV KURVA, τις γνωστές τσάντες από δέρμα και τσόχα με περίστροφα και πρόσωπα των Vlieger & Vandam, τσάντες μπλεκτές της Tbag, θεματικά αξεσουάρ από τους B612, Meet the Cat, αλλά και των Emma-nuella, Ειρήνη Σπίνου, knotty by Mika, Marianna Penga και Red Ridding Hood.

Στο Tell a Story shop θα υπάρχει μεγάλη συλλογή από τα δερμάτινα αξεσουάρ της Ματαλού@home, κουκλάκια και αντικείμενα από τους Psarokolalo, Madame Mo, Constantia Manthou αλλά και μπλουζάκια από τους Euphoria, Alexi Marini και Ιωάννα Φιλίππου.

Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.

------------------------------------------------------

BLOG PRESS ON Tell a Story #4
http://aleccarox.blogspot.com/2009/03/story-about-tellastory.html

http://globalhipstr.blogspot.com/2009/03/tell-story-bios-pics-part-1.html

http://fashionarchitect.blogspot.com/2009/03/what-story.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου