Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Christina Karakalpaki




Από μικρή είχα μία μεγάλη αγάπη για τα αντικείμενα και ιδιαίτερα τα μικρά. Μου άρεσε να τα συλλέγω, να τα περιεργάζομαι, να φτιάχνω άλλα δικά μου. Οι σπουδές μου στην Αρχιτεκτονική Σχολή ισχυροποίησαν το ενδιαφέρον μου για τις κλίμακες και τις κατασκευές και μου έδωσαν σχεδιαστικές και συνθετικές γνώσεις που προσπαθώ να αξιοποιώ σε οτιδήποτε σχεδιάζω σήμερα, είτε είναι ένα κτίριο, είτε ένα έπιπλο, είτε κάποιο κόσμημα.

Θεωρώ ότι μπορεί κανείς να μεταφέρει μέσα από τα δημιουργήματά του τις ιδέες του για τη ζωή και τα όσα συμβαίνουν γύρω του. Μπορεί να δώσει το προσωπικό του αισθητικό στίγμα και να εκφραστεί, ικανοποιώντας έτσι την ανάγκη του για επικοινωνία και (ίσως) αποδοχή...τα κοσμήματα που φτιάχνω είναι αποτελέσματα πειραμάτων...με υλικά, φόρμες, τεχνικές...άλλοτε χαρακτηρίζονται από γεωμετρικές χαράξεις και αυστηρές γωνίες και άλλοτε από πιο ελεύθερες, ρευστές σχέσεις.

Προσπαθώ να προσεγγίσω έννοιες όπως η μοναδικότητα, το απόλυτο και η υπέρβαση και να προσδώσω μία εικαστική ματιά σε καθημερινά ή πιο εξεζητημένα αντικείμενα. Υλικά που χρησιμοποιώ : ασήμι, μπρούντζος, αλουμίνιο, ρητίνες, πέτρες, πλαστικά, χρώματα.

Christina Karakalpaki
Λευκωσίας 51, 15669
Παπάγου, Αθήνα
Τηλ. 210 6548788 & 6944 560358
email: chrisk_ob@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου