Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

MCP


Έχοντας σπουδάσει Αρχιτεκτονική στην Αγγλία, και μετά από ποικίλες αυτεξούσιες μελέτες στον τομέα του κοσμήματως, είχα πάντα την κρυφή επιθυμία να συνδιάσω αυτές τις δύο τέχνες, και να αντικατοπτρίσω την μία στην άλλη.

Εγκαινιάζωντας το μακρύ, ζεστό Μεσογειακό καλοκαίρι με αυτή την πρώτη συλλογή μου, στράφηκα σε τεχνολογίες και δεξιοτεχνίες δανεισμένες από την αρχιτεκτονική για να δημιουργήσω ξεχωριστά, πλασματικά τοπία και προορισμούς.

Κοσμήματα από ναυπηγικό ξύλο και πλεγμένο μετάξι, που αντανακλούν στα στρώματα τους τον ήλιο και αναπολούν ανεξρεύνητες παραλίες, ενώ ταυτόχρονα καθρεφτίζουν σ’αυτα καυτές μητροπόλεις του νού και ηδονικά λιμάνια. Όπως το κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό, έτσι και το κάθε κομμάτι ειναι μοναδικό, με πολύ λίγα να έχουν και ένα αντίγραφο.

Συναρμολογημένα στο χέρι με το φροντισμένο πάθος ενός ταξιδευτή, ο σκοπος των κοσμήματων της συλλογής ειναι να δειγείρουν εξίσου με την πολύτιμη μοναδικότητα τους, μα και με την γεναιοδωρία στη σχέση τους με το σώμα.

Δείγματα και πληροφορίες για τη συλλογή MCP Καλοκαίρι 2009 μπορει κανεις να βρεί στην ιστοσελιδα
www.mcp-jewllery.com ή στο τηλέφωνο 99131021 ή +447983402136.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου