Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Ioanna Philippou




Η Ιωάννα Φιλίππου, γεννήθηκε στη Λευκωσία, το 1984. Έλαβε το πανεπιστημιακό της δίπλωμα με διάκριση στις εικαστικές τέχνες, με κύριο θέμα την εικονογράφηση, από το University of Delaware των ΗΠΑ, το 2006.

Από τον Ιούνιο του 2006 εργάζεται ως σκιτσογράφος στην εφημερίδα «Πολίτης» και παράλληλα εκτελεί ανεξάρτητες εργασίες, όπως εξώφυλλα και εικονογραφήσεις βιβλίων, αφίσες και λογότυπα. Έργα της έχουν βραβευτεί σε εκθέσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, όπως το Βραβείο ελληνικής τράπεζα, “UΝESCO World Voice”, “The Visual Communications Award” του University of Delaware.

Στα πλαίσια των σπουδών της εργάστηκε ως εικονογράφος του ζωολογικού κήπου της Tampa, Florida, όπου ανέπτυξε μια ξεχωριστή σχέση με την εικονογράφηση ζωών, γι’αυτό και έχει επιλέξει τα 2 ζωάκια τον «Γιασεμάκι το κουνέλι» και τον «Indigo τη ζέβρα», για το θέμα της συλλογής ρούχων της. Η συλλογή των t-shirt της έχουν πουληθεί με επιτυχία στο κατάστημα soBe την περασμένη σεζόν και συνεχίζει τώρα με νέα σχέδια.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ιωάννα και μια γκάμα από επιλεγμένα και σημαντικά έργα της, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο www.ioannaphilippou.com

Ioanna Philippou
Agent and Distributor for Greece and Cyprus: So be
Eva Charalambous
5a Nikokreontos
1066 Nicosia
Cyprus
Tel: +357.22.452559
e-mail: info@sobe-shop.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου