Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Two in a Gondola









Two in a Gondola by Elena Pavlou

Τα two in a gondola καθώς και η exclusive σειρά που φέρει το όνομα της σχεδιάστριας, υπογράφονται από την Έλενα Παύλου και το σχεδιαστικό της team.

H εταιρεία μας γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη χάρη στην εμπορική επιτυχία της συλλογής two in a gondola και την ευνοϊκή πολιτική μας στην αγορά.

Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε την νέα exclusive συλλογή ELENA PAVLOU, η οποία απευθύνετε στη γυναίκα με στυλ από 25 χρονών και άνω, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης γιατί η γενικότερη φιλοσοφία μας value for money τα κάνει προσιτά σε όλους.. Δέσμευση μας είναι ότι το χιούμορ, οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες, το πολύπλοκο πατρόν και η εμμονή στην ποιότητα των υλικών και της ραφής είναι τα πάγια χαρακτηριστικά των συλλογών μας. . H σχεδιάστρια προτείνει ένα εναλλακτικό citywear για τη γυναίκα που τολμά να πειραματιστεί χωρίς να γίνεται ακραία και δεν φοβάται να αναδείξει το χιούμορ και τη διαφορετικότητά της.

Θα μας βρείτε σε καταστήματα στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Τσεχία .

Τα ρούχα μας αγαπήθηκαν από επώνυμους όπως Ματθίλδη Μαγγίρα, Άννα Βίσση, Μάρω Λύτρα, Valeria Golino και Ina Geerts , χάρη στο πρωτοποριακό σχεδιασμό τους και τις ανορθόδοξες λεπτομέρειες που πλαισιώνουν τις συλλογές, δίνοντας τους τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της σχεδιάστριας.


Info:
Tel. 210 7757734

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου