Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Brokequeens





BROKE QUEENS

Οι Brokequeens θα μπορούσαν να είναι ένα ροκ συγκρότημα, μια θεατρική ομάδα, μια εικαστική κολεκτίβα. Το πάθος τους για καλλιτεχνική έκφραση το αποτυπώνουν όμως πάνω σε ύφασμα, δημιουργώντας αυθεντικά χειροποίητα ρούχα που εντυπωσιάζουν με την ιδιαιτερότητά τους και ξαφνιάζουν με μικρές, παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες.

Οι Brokequeens είναι το δημιουργικό alter ego των Ειρήνη Κυριακοπούλου και Ιωάννα Μανουσοπούλου, οι οποίες μετά την πολυετή προϋπηρεσία τους ως σχεδιάστριες στις σημαντικότερες ελληνικές εταιρίες μόδας, το καλοκαίρι του 2005 παρουσίασαν την πρώτη τους κοινή συλλογή.

Ασύμμετρα κοψίματα, περίτεχνα ξέφτια, ζωγραφική και κέντημα στο χέρι είναι μερικές απ’ τις τεχνικές που χαρακτηρίζουν την αισθητική τους.

Χωρίς να δεσμεύονται από τις εκάστοτε τάσεις της μόδας, το ύφος τους είναι ζωηρό, ατίθασο, δυναμικό, με στοιχεία ενίοτε θεατρικά, ενίοτε πανκ-ροκ, δοσμένα με μεράκι και χιούμορ.

Οι Brokequeens φτιάχνουν ρούχα για κορίτσια σαν κι αυτές τις ίδιες: για κορίτσια που θέλουν -και ξέρουν- να εκφράζουν τη διαφορετικότητά τους (και) μέσα απ’ το ντύσιμό τους.

*BROKEQUEENS*
121, DODEKANISSOU str. & PEFKON
14235 NEA IONIA
ATHENS GREECE

tel. +302102714214
mob. +306977212147, +306974211784
brokequeens@gmail.com
info@brokequeens.com
www.brokequeens.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου