Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Kristina Apostolou











Η σχεδιάστρια και δημιουργός κοσμημάτων K R ĭ S T ĭ N A APOSTOLOU παρουσιάζει τις καινούριες της συλλογές για το 2011, ‘JUSTearrĭng’ και ‘breathebracelet’ ως επίσης και την καθιερωμένη πια σειρά ανεξάρτητων και μονάδικων κοσμημάτων.
Η πρωτότυπη συλλογή της σχεδιάστριας ‘breathebracelet’ αποτελείται απο βραχιόλια σε διάφορα fancy χρώματα. Το concept της συλλογής συνδιάζει την έμπνευση της δημιουργόυ με την προσωπική στυλιστική άποψη της κάθε γυναίκας, που μπορεί να δημιουργήσει το δικό της, μονάδικό, χρωματικό συνδιασμό. Με βασικό υλικό το ασήμι, το καουτσούκ και ένα διαφορετικό κάθε φορα συνδιασμό απο ημιπολύτιμες πέτρες, το κάθε ‘breathebracelet’ είναι unique και ανεξάρτητο.
Για κάθε μονάδικο κόσμημα, ως επίσης και για τη σειρά από σκουλαρίκια ‘JUSTearrĭng’, απαραίτητη βάση είναι το ασήμι, σε συνδιασμό με ημιπολυτιμούς λίθους και κεχριμπάρι. Σ’αυτες της τις συλλογές η K R ĭ S T ĭ N A APOSTOLOU μετουσιώνει τις εμπνεύσεις και τα ερεθίσματα της σε μικρά αυτοτελή και πολύτιμα γλυπτά.

Info:

Tel. +35799 308997
www.kristinaapostolou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου