Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ippolito







Το Ippolito δημιουργήθηκε μέσα από ένα σύνολο πολύτιμων εμπειριών τον Οκτώβριο του 2009. Είναι η προσωπική συλλογή απο τσάντες και αξεσουάρ της Παυλίνας Παπαηλιοπούλου.

Η Παυλίνα γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας. Απο μικρή εντυπωσιαζόταν από τα χρώματα και τα σχήματα, την ενδιέφερε μόνο να ζωγραφίζει και φρόντιζε να σημαδεύει όλες τις πιθανές επιφάνειες.

To 2000 έφυγε για σπουδές Καλών Τεχνών και Ιστορίας Τέχνης στο πανεπιστήμιο του Reading στην Αγγλία. Μετά την αποφοίτηση της το 2004 γύρισε πίσω στην Ελλάδα και ανάμεσα σε πολλές δραστηριότητες άρχισε να φτιάχνει κεντήματα πάνω σε T-Shirt, όπου ήταν και το ερέθισμα να ασχοληθεί με την μόδα. Το 2005 ταξίδεψε στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει Σχέδιο Μόδας στο Istituto Marangoni.

Ενα χρόνο μετά άρχισε να εργάζεται ως junior designer στην δημιουργική ομαδα του Tomas Maier για τον οίκο μόδας Bottega Veneta. Αποκομίζοντας πολλές γνώσεις από τον μεγάλο οίκο και την ίδια την πόλη του Μιλάνου, τον Απρίλιο του 2007 αποφάσισε για άλλη μια φορά να αλλάξει προορισμό. Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο δουλέυοντας μικρά freelance projects, αναζητόντας καινούργιες εμπειρίες στις πόλεις κλειδιά για την μόδα.

Τον Ιανουάριο του 2009 αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει την δικιά της συλλογή, το Ippolito. Καλή ποίοτητα, κλασσικές και διαχρονικές γραμμές με πρωτότυπες και λείτουργικές λεπτομέρειες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά πίσω απο την φιλοσοφία του Ippolito.


Ippolito
Παυλίνα Παπαηλιοπούλου
t.: 6948211051
e.: painaki@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου