Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

MAJO





Ένα κόσμημα λέει πολλά γι' αυτές που το δημιουργούν, αλλά και γι' αυτές που το επιλέγουν. Στο κομμάτι της δημιουργίας είμαστε η Μαρία και η Ιωάννα, ή MaJo, όπως μας βαφτίσαμε από τα αρχικά των ονομάτων μας.

Αφού αφιερώσαμε αρκετά χρόνια στο αντικείμενο των σπουδών μας, την γραφιστική, περάσαμε στο κόσμημα, όπως πάντα ονειρευόμασταν. Με πρώτη ύλη τη φιλία μας, την κοινή μας αισθητική αλλά και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε δημιουργούμε χειροποίητα κοσμήματα γιατί πιστεύουμε στην αξία του μοναδικού και σε εκείνη την έμπνευση της στιγμής.

Όταν φτιάχνουμε τα κοσμήματά μας, δεν το λέμε δουλειά. Απλώς, βρισκόμαστε και απλώνουμε γύρω μας τα υλικά που λατρεύουμε.
Ένα βουνό από χάντρες, έναν λόφο από δέρματα, ανάμεσά τους ένα ποτάμι από φερμουάρ, ένα δάσος από μαλλί, δεκάδες δέντρα από χαρτί, κάπου εκεί ξεπηδάνε και ξέφωτα από plexiglass, σπιτάκια ολόκληρα από κουμπιά και αλυσίδες... Αυτός είναι ο κόσμος μας. Εκεί μέσα μπαίνουμε και ξεχνάμε να βγούμε, εκεί ακριβώς σας προσκαλούμε.

Οι δημιουργίες μας γεφυρώνουν το κενό ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, ισορροπώντας ανάμεσα στο χθες, το σήμερα και το αύριο, έχοντας στο μυαλό μας τη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει.

Ανακαλύψτε τις δημιουργίες μας στο http://www.majo.gr/.

Address: ΛΑΖΑΡΑΔΩΝ 39 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 113 63
Tel.: 210 8846129 - 6974014093 / 210 7481392 - 6947607329

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου