Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Chrysalis by Kate







Η Κυπρια σχεδιαστρια μοδας Κατερινα Θεοδοσιου ειναι το δημιουργικο "μυαλο" και χερι...πισω απο την νεα αυτη συλλογη Δερματινων αξεσουαρ προσιτης πολυτελειας. Απο μικρη η σχεδιαστρια γοητευοταν απ ' οτιδηποτε ειχε σχεση με την μοδα, την τεχνη και την δημιουργια γενικα. Εχοντας αναπτυξει μια ισχυρη αισθητικη αντιληψη και μια πολυεδρη καλλιτεχνικη προσωπικοτητα, δεν υπηρχε αμφιβολια για το οτι ηξερε απο μικρη τι ηθελε να κανει μεγαλωνοντας.
Παρολο που λατρευει το κλασσικο εικονικο και διαχρονικο στυλ των μεγαλων ντιβων της χρυσης δεκαετιας του '30 του χολλυγουντ το οποιο και εντασσει συχνα στις συλλογες της , δεν παυει να αντλει εμπνευση απ' οτιδηποτε; την μουσικη, φωτογραφιες μοδας του '60 και ' 70 , εκθεσεις τεχνης , αγαπημενους της ζωγραφους , το θεατρο κ. π .α και να το μεταμορφωνει μεσω της δικης της αισθητικης σε μια νεα δημιουργια μοδας συγχρονη αλλα εξισου μοναδικη και γκλαμορους .
Οι σπουδες της στην Ιταλια στο σχεδιο μοδας και αργοτερα ως φωτογραφος , μετα απο αρκετους πειραματισμους την βοηθησαν να βρει το δικο της μοναδικο στυλ και να το αναπτυξει. Και οχι μονο....Της αφησαν και μια εμμονη...Αυτη των αξεσουαρ, και πιο συγκεκριμενα των τσαντων!!!
Συμφωνα με την Κατερινα η αναζητηση για το "τελειο" αξεσουαρ ειναι ενας συνδιασμος απο αριστης ποιοτητας υλικα, εξαιρετικης χειροποιητης δουλειας (η τελευταια της συλλογη ειναι χειροποιητη φτιαγμενη απο την ιδια με τις μεθοδους των Φλορεντινων τεχνιτων) , καλου γουστου, πρακτικοτητας , προσοχη στις λεπτομερειες και τελευταιο αλλα οχι λιγοτερο σημαντικου...υποθεση προσωπικου γουστου!!

Address: 4 Gregori Auxentiou str , 8549 Polemi - Paphos , Cyprus
Tel: 00357 - 26632638 / 00357- 99528560
Web: www.chrysalisbykate.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου