Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

BOXES N' FOXES












Boxes n’ Foxes by Hara Kontaxaki

Η Χαρά Κονταξάκη στυλίστρια – διακοσμήτρια αφού συνεργάστηκε για 18χρόνια με περιοδικά, διακόσμησε και συνεχίζει να δημιουργεί χώρους, σπίτια και «εικόνες ζωής» όπως λέει η ίδια με το δικό της προσωπικό mix & match στυλ, εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στο δικό της προσωπικό χώρο και προσφέρει στους πελάτες της τα παρακάτω:


1. Τα «πονηρά» κουτιά της φτιαγμένα από ταπετσαρίες, ύφασμα, ζωγραφισμένα στο χέρι ή με ιδιαίτερα κολάζ, ιδανικά για κουτιά αποθήκευσης αλλά και διακοσμητικά στοιχεία στο χώρο σας.
2. Υπηρεσία δώρου όπου ο καθένας μπορεί να διαλέξει έτοιμες προτάσεις δώρων ή να ζητήσει από την ομάδα του Boxes n’ Foxes να δημιουργήσει το ιδανικό δώρο που χρειάζεται για κάθε περίπτωση.
3. Τα πιο ωραία εμπριμέ, ριγέ αλλά και μονόχρωμα υφάσματα για διακοσμητικά μαξιλάρια, ποδιές μαγειρέματος αλλά και μοναδικά ρούχα ραμμένα από περίεργους συνδιασμούς χρωμάτων και υφασμάτων.
4. Επέμβαση στα παλιά σας έπιπλα αλλάζοντας χρώμα ή τεχνική στο ξύλο και στο ύφασμα.
Διακοσμητικές συμβουλές, ανακαίνιση και styling του παλιού ή νέου σας σπιτιού, αναλαμβάνοντας τα πάντα με δικό της συνεργείο.


Boxes n’ Foxes
Αρχελάου 23 – Παγκράτι
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-7241223, 6944472639
Email: harakontaxaki.deco@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου