Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

8th Tell a Story @ Bios - 25-27 Feb. 2011

International Designers’ Tradeshow
Tell a Story
@
Bios (main stage)

25 – 27 Φεβρουαρίου
12.00 – 21.00

Big Opening Party,
Open to All
Παρ 25/2 από τις 20.00
με πολλά special fashion happenings
και στα decks οι
Djs Pavlov & Mishkin


Το 8ο Tell a Story θα διεξαχθεί στο main stage του Bios (Πειραιώς 84, Αθήνα) από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2011. Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει περισσότερους από 30 σχεδιαστές από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν και θα δειγματίσουν τις συλλογές τους για Φθινόπωρο – Χειμώνα 2011-12 ενώ παράλληλα κάποιοι θα δειγματίσουν και τις ετοιμοπαράδωτες συλλογές τους για το Καλοκαίρι 2011.

Η έκθεση απευθύνεται σε εμπόρους, σχεδιαστές, δημοσιογράφους, στυλίστες που τους ενδιαφέρει η καινοτομία, η ποιότητα και η ιδιεταιρότητα. Πρωτότυπα ρούχα, αξεσουαρ, κοσμήματα και αντικείμενα χώρου, σε περιορισμένο αριθμό παραγωγής, θα εκτεθούν μόνο για ένα τριήμερο προκειμένου να παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και του design.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή, μόνο σε εμπόρους, Παρασκευή 25/2 και Σάββατο 26/2, 12.00 – 21.00, ενώ τη Κυριακή 27/2 θα είναι ανοικτή και για το κοινό απο τις 12.00 μέχρι τις 21.00.

Για την Παρασκευή 25/2 οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες του Tell a Story έχουν προγραμματίσει ενα μεγάλο πάρτι. Το πάρτι θα είναι ανοικτό για το κοινό και θα περιλαμβάνει ένα αλλιώτικο πρόγραμμα με πολλά fashion events. Από τις 20.00 και έπειτα πέντε από τους συμμετέχοντες σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους, σε μια διαφορετική και πρωτότυπη επίδειξη στο χώρο του bar, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ιστορίες – happenings από τους σχεδιαστές Euangelia, Meet the Cat, Αθηνά Κόρδα, ενώ για πρώτη φορά οι Akira Mushi και Hysteria Asteria συνεργάζονται, δημιουργούν και παρουσιάζουν την σειρά μαγιώ “Imme”. Το πάρτυ θα πλαισιώσει ένα μουσικό πρόγραμμα από τους Djs Pavlov & Mishkin.

Κατά την διάρκεια της τριήμερης έκθεσης θα λειτουργεί επίσης ενα ειδικά διαμορφωμένο κατάστημα όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν μοναδικές δημιουργίες των συμμετέχοντων σχεδιαστών που θα κατασκευάσουν ειδικά και μονο για την 8η εκθεση του Tell a Story.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να καθιερωθεί ένα νέο κεφάλαιο στο χώρο της μόδας και του design φέρνοντας σε επικοινωνία σχεδιαστές και αγοραστές που ζούν μεσα απο τη τέχνη και το design. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βάζουμε και ένα μικρό κομμάτι προς την καλυτέρευση της διοργάνωσης παρουσιάζωντας πρωτότυπες και αξιόλογες συλλογές με προτότυπους τρόπους.

Στην έκθεση συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι: Ρούχα - Akira Mushi, Athina Korda, Daniela Pais, Elisavet Kapogianni Design Studio, Euangelia, Futuristic Silence, Hysteria Asteria, Ioli Michalopoulou, Attina Klo, Worn By. Αξεσουάρ - Chrysalis by Kate, Displexia Jewellery, Elissavet Mavrogenni, EVISK by Evi Skarvelaki, Heirloom, Georgina Skalidi, KRV KURVA, MAJO by Maria Goutoglou & Ioanna Anagnostara, Meet the Cat, Nefelly Accessories, Psarokokalo, Teeter Totter, The2aStudio by Eleftheria Spantidaki, Vlieger & Vandam. Αντικείμενα - Ergani Weaving by Eleni Pavlou, Flytox by Eric et Elena, Madame Mo

Για επιπλέον πληροφορίες για τη διοργάνωση επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@occhi.biz και info@sobe-shop.com ή στο τηλέφωνο 210.3213298.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Η επιτροπή του Tell a Story

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου