Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

The 2aStudio







Η Ελευθερία Σπαντιδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική Τοπίου και Ανθοκομία στην Ελλάδα ενώ έκανε μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Έχει παρακολουθήσει καλλιτεχνικά εργαστήρια σχεδιασμού και κατασκευής κοσμήματος, διακοσμητικών κατασκευών και Trash Art στο Κολλέγιο Αθηνών καθώς και δημιουργικά σεμινάρια για διάφορες τεχνικές (felt, ραπτική κ.α.).
Στο εργαστήριο της δημιουργεί κοσμήματα και αξεσουάρ από ύφασμα, διάφορα νήματα, κουμπιά, μαλλί, χάντρες, ημιπολύτιμες πέτρες και όποιο άλλο υλικό προκαλεί τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Κάθε δημιουργία της είναι μοναδική καθώς ακόμα και τα αντίγραφά έχουν κάποιο νέο δημιουργικό στοιχείο. Εμπνέεται από τους δυο γιους της, τη φύση και τα χρώματά της, την τέχνη αλλά και από φανταστικούς κόσμους γεμάτους χρώματα, χαρά και ευτυχία.
Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε ομαδικές εκθέσεις ενώ έχει συνεργασία με καταστήματα στην Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Το Σεπτέμβριο δημιουργίες της θα εκτίθενται στο Μουσείο Μπενάκη ενώ σύντομα θα παρουσιάζονται και από το διαδίκτυο στο site http://www.the2astudio.com/.

Address: Δ. Σούτσου 5 Αθήνα 115 21
Tel.: 6944 986581
e-mail: elspantidakis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου