Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!






Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...






Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz




Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ergani Weaving





Χρώματα και υφές, κόσμοι τ’ ονείρου, του παραμυθιού και της φύσης ζωντανεύουν, καθώς μπλέκονται το στημόνι και το υφάδι του αργαλειού. Πρωτόγνωρες μνήμες, χαμένες στα βάθη των αιώνων, ξυπνούν να συναντήσουν το σήμερα, να το ζεστάνουν και να το ομορφύνουν.
Η τέχνη της υφαντικής, συνδυασμένη με το κέντημα, το ράψιμο, το πλέξιμο, την τσόχα και τη ζωγραφική στο ύφασμα, δίνει μορφή σε εικόνες και αισθήσεις . Έτσι, μέσα από μια διαδικασία που σέβεται την παράδοση και το περιβάλλον, προκύπτουν χρηστικά αντικείμενα για το χώρο , στολίδια για το σώμα, ρούχα και παιχνίδια, που θα προσφέρουν χαρά.
Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με το χέρι και είναι φτιαγμένα από φυσικές πρώτες ύλες ή/και ανακυκλωμένα υλικά. Καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα.


Στοιχεία επικοινωνίας
Εργαστήριο ΕΡΓΑΝΗ
Ελένη Παύλου
Δημοσθένους 33
180 20 Πόρος Αττικής
http://www.erganiweaving.gr/
email: info@erganiweaving.gr
elpavlou@in.gr
photos: www.flickr.com/photos/ergani_weaving/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου