Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!


Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...


Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Tell A Story Tradeshow Oct 2011

Tell a Story Tradeshow Athens

7th - 9th of October

@ Bios (Πειραιώς 84, Αθήνα)

Opening Party 7/10 from 21:00 onwards!

Η έκθεση Tell a Story είναι η μοναδική εμπορική έκθεση στο χώρο της σύγχρονης μόδας και του design στην Ελλάδα, η οποία, από το 2007 στηρίζει τις νέες, φρέσκες και καινοτόμες δημιουργίες, διατηρώντας μια πραγματική συνοχή στις επιλογές της.

Σήμερα, αποτελεί πια, ένα από τα βασικότερα events, προσελκύοντας όλο και περισσότερους απαιτητικούς και ενημερωμένους αγοραστές, υπογραμμίζοντας έτσι την ανάγκη προβολής των ανεξάρτητων σχεδιαστών που έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στην ελληνική αγορά.

Για έννατη λοιπόν συνεχή φορά το Tell a Story Tradeshow επιστρέφει από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στο main stage του Bios για να παρουσιάσει τις συλλογές 30 σχεδιαστών για το Καλοκαίρι του 2012. Μερικοί από αυτούς θα δειγματίζουν παράλληλα και τις ετοιμοπαράδοτες συλλογές τους για το Χειμώνα 2011-12.

Το φετινό Tell a Story Tradeshow θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 12.00 έως τις 21.00. Για τις 7 & 8 Οκτωβρίου η έκθεση θα είναι ανοικτή μόνο για εμπόρους, ενώ την Κυριακή 9/10 θα ανοίξει και για το κοινό.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα διοργανωθούν πολλά special events με πολλές εκπλήξεις! Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 21.00 με ένα μεγάλο πάρτυ, ανοικτό σε όλους, στο Bios με live Dj sets (το πρόγραμμα σύντομα κοντά σας).

Για περισσότερες πληροφορίες σ’ ότι αφορά τους συμμετέχοντες και τη δουλειά τους καθώς και περισσότερο info γύρω από τα special events του φετινού Tell a Story, δεν έχετε παρά να ενημερώνεστε μέσω του γκρουπ Tell a Story Tradeshow στο facebook και στο blog της διοργάνωσης – http://tellastorytradeshow.blogspot.com

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τη διοργάνωση καθώς και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@occhi.biz και στο 210 321 3298.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η επιτροπή του Tell a Story


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου