Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!


Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...


Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Tell a Story International Designers’ Tradeshow 25-27 Φεβρουαρίου 2011 @ Bios

Το Tell a Story είναι η μοναδική εμπορική έκθεση σε Ελλάδα και Κύπρο που δίνει τη δυνατότητα σε νέους και καθιερωμένους καλλιτέχνες απο όλη την Ευρώπη να πούν τη δική τους ιστορία στο χώρο του design και της μόδας.

Το Tell a Story άρχισε να λέει ιστορίες από το 2007 παρουσιάζοντας αρχικά 12 σχεδιαστές και προσελκύοντας 250 περίπου επισκέπτες. Απο τότε εξελίχθηκε εμφανίζοντας περισσότερο από 50 συμμετοχές κάθε φορά και προσελκύοντας περισσότερους απο 2,500 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, με σκοπό να δούν τη δουλειά και την εξέλιξη των σχεδιαστών, να επικοινωνήσουν μαζί τους και να συζητήσουν πιθανές συνεργασίες.

Σκοπός μας να καθιερωθεί ένα νέο κεφάλαιο στο χώρο της μόδας φέρνοντας κοντά σχεδιαστές και αγοραστές. Καινοτομία, μοναδικότητα, ιδιαιτερότητα, άνεση αλλά και ποιότητα είναι μερικοί από τους στόχους που θέτουν οι συμμετέχοντες σχεδιαστές. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βάζουμε και ένα μικρό κομμάτι προς την καλυτέρευση της διοργάνωσης αλλά και στην μεγαλύτερη και καλύτερη προώθηση της διοργάνωσης με διαφημιστικές καταχωρήσεις και χορηγούς επικοινωνίας σε έντυπο και ραδιόφωνο.

To 8o Tell a Story θα διεξαχθεί φέτος απο τις 25 εως τις 27 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, στο main stage του Bios (Πειραιώς 84). Οι σχεδιαστές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις συλλογές τους για το Χειμώνα του 2011 αλλά και προεραιτικά τις ετοιμοπαράδωτες συλλογές τους για Καλοκαίρι 2011. Η έκθεση θα περιλαμβάνει ρούχα, αξεσουαρ, κοσμήματα και αντικείμενα χώρου και design, σε περιορισμένο αριθμό παραγωγής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 10 Ιανουαρίου στις διευθύνσεις που αναγράφoντα πιο κάτω, μαζί με προσωπιά στοιχεία, βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφικό υλικό απο τις τελευταίες τους συλλογές.

Η πενταμελής επιτροπή του Tell a Story με γνώμονα την εξέλιξη και τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου της διοργάνωσης θα αξιολογήσει και θα επιλέξει του σχεδιαστές που πληρούν τις προυποθέσεις που θέτει ο θεσμός.

Για επιπλέον πληροφορίες για τη διοργάνωση και τη συμμετοχή σας, καθώς και για να προμηθευτείτε την αίτηση συμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@occhi.biz και info@sobe-shop.com.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,Η επιτροπή του Tell a Story

Άννα Πολυδώρου - Occhi Concept Store – http://www.occhi.biz/ – Σαρρή 35 Ψυρρή, Αθήνα 105 54 – Τηλ. 210 3213298

Εύα Χαραλάμπους - Sobe Shope - www.sobe-shop.com - Νικοκρέοντος 5 Α Λευκωσία 1066 – Τηλ. 22 452559

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου