Καλωσήρθατε στο blog του Tell A Story!


Εδώ θα βρείτε τα πάντα σχετικά με την έκθεση και θα ανακαλύψετε τους συμμετέχοντες μέσα από τις λίστες της δεξιάς στήλης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της διοργάνωσης θα προστίθενται events, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι'αυτό το δυναμικό και φρέσκο tradeshow. Get ready...


Tell a Story International Designers’ Tradeshow


7 - 9 Οκτωβρίου 2011


Αίτηση συμμετοχής στο info@occhi.biz
Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

TELL A STORY Nicosia

Διεθνής Έκθεση Σχεδιαστών Μόδας & Design
15 – 17 Οκτωβρίου, 2010 - Ζανέττου 11, Άγιος Ανδρέας, Λευκωσία
Ώρες Λειτουργίας: 11.00 – 21.00

Το Tell a Story είναι μία μοναδική εμπορική έκθεση που δίνει τη δυνατότητα σε νέους και καθιερωμένους καλλιτέχνες να πουν τη δική τους ιστορία στο χώρο του design και της μόδας.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να καθιερώσει ένα νέο κεφάλαιο, φέρνοντας κοντά σχεδιαστές και αγοραστές που τους ενδιαφέρει η διαφορετικότητα, η μοναδικότητα και η ποιότητα σε συνδυασμό με νέες ιδέες και πρωτότυπα υλικά.

Η έκθεση περιλαμβάνει εμπνευσμένες, limited edition συλλογές με ρούχα, αξεσουάρ (τσάντες & παπούτσια), κοσμήματα και design αντικείμενα.

Μετα απο επτά πετυχημένες συνεχείς διοργανώσεις στην Έλλαδα, καθιερώνεται πλέον και στην κυπριακή αγόρα.

Στη φετινή τρίτη διοργάνωση, το Tell a Story Tradeshow παρουσιάζει τις συλλογές 30 σχεδιαστών από Έλλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία, Ολλανδία, Aγγλία και Γαλλία για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011 καθώς και ετοιμοπαράδοτες συλλογές για Φθινόπωρο - Χειμώνα 2010-11.

Αξίζει να συμειωθεί πως φέτος, για πρώτη φορά, συμπεριλαμβάνονται 15 νέες ελληνικές συμμετοχές που δραστηριοποιούνται για πρωτη φορα στην Κύπρο.

Στο τρίτο Tell a Story International Designers’ Tradeshow Λευκωσίας συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι : aforest-design, Akira Mushi, Brokequeens, Daniela Pais, Displexia, Eleni Aroni & Acrobat, Elisavet Kapogianni Design Studio, Euangelia, Heirloom, Ιόλη Μιχαλοπούλου, KRV KURVA, Lana Sevas, Matalou@home, Meet the Cat, Psarokokalo, Simone Philippou, Stella Chili, Strigles, Vlieger & Vandam, Zooms Fabrica, Worn by.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σχεδιαστές αλλά και για τη διοργάνωση, μπορείτε να επισκεφτείτε το blog του Tell a Story: http://tellastorytradeshow.blogspot.com/ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail info@sobe-shop.com και στα τηλέφωνα +357.22.452559 & +357.99.433077

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρύνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου